Catala | Castellano | English

Ajuntament de La Fatarella - Terra Alta - Terres de l'Ebre

Dissabte, 24 de Febrer
Cercador
Impulsat por AOC
IniciTaulellAgenda Carnaval 2018

Carnaval 2018

18/02/2018 · 10:40 - La fatarella

Carnaval 2018

Després de les Festes d'Hivern arriba el Carnaval, la festa de les disfresses, de la disbauxa, de l’alegria i de l'esperpent, aquell cap de setmana on es preparen vestits, carrosses i sobretot una gran nit de festa!!! Ens espera una nit on hi haurà el debut de la nova kintada de la Fatarella i on joves, i no tant joves, passaran una nit plena de bogeria i rauxa!
Divendres, 16 de febrer:
16:00h. Cercavila amb l’actuació dels Grallers de la Fatarella pels nens i nenes. Visita al SAIAR i final musical al Casal.
En acabar, berenar a càrrec de l’AMPA per a tots els alumnes de l’escola i la llar d’infants.
Dissabte, 17 de febrer:
22:00 h. Concentració de disfresses a la plaça Major.
22:30 h. Cercavila pels carrers del poble (música amb altaveus). Pregó de Carnestoltes, a càrrec dels Kintos i Kintes del 2000 a l'Ajuntament.
00:00 h. Al Casal, concert amb el grup Grafort i Dj BLY. Hi haurà servei de taquilla a l'entrada, a càrrec de l'Associació de Joves; i servei de bar, a càrrec dels nous Kintos i Kintes del 2000.
Preu disfressats 1€, preu no disfressats 3€
Durant la vetllada hi haurà premis a les 3 millors disfresses, a la disfressa infantil i distinció al rei i la reina del Carnestoltes 2018!
Diumenge, 18 de febrer:
16:00 h. A la Plaça, concentració de les disfresses i, tot seguit, cercavila amb els Grallers de la Fatarella pels carrers del poble fins al Casal.
En acabar la cercavila, al Casal, hi haurà l’espectacle infantil Els cavallers del regne a càrrec del grup d’animació d’Udol Teatre. Serà un espectacle amb els pallassos Pot i Lupa  teatre, ball i moltíssima participació; així que, no hi falteu!
20:00 h. A la plaça, enterro de la sardina, com a comiat d'aquest carnaval 2018.

Cercar per data

L'Agenda al teu lector RSS