Ajuntament de La Fatarella - Terra Alta - Terres de l'Ebre

Castellano | Catala | English

Festa del oli - La Fatarella

IniciTemes19a Festa de l'Oli 2017 9 i 10 de desembre» Concurs de truites fredes de la Terra Alta

Concurs de truites fredes de la Terra Alta

Tots els interessats en participar en el Concurs s’hauran d’inscriure a les oficines municipals telèfon 977 41 36 09 / ajuntament@lafatarella.cat) o el mateix dia a l’estand de l’Ajuntament.

Les truites hauran de ser entregades el mateix dia 9 de desembre a partir de les 16:00 i fins a l’hora de la degustació, a les 19:00 h, a l’estand de l’Ajuntament a la Fira. Cada participant podrà presentar un màxim de dos truites.

El contingut de les truites fredes, la seva forma i presentació és lliure. Cada truita anirà acompanyada del nom, els ingredients i se li assignarà un número per tal que no es pugui saber qui n'és l'autor.

El jurat serà popular, tothom qui ho desitgi, i que prèviament hagi recollit a l’estand de l’Ajuntament la butlleta de valoració de les truites, podrà tastar i puntuar la més gustosa, la més original i la que tingui millor presentació.

Els tastos consistiran en una porció de cadascuna de les truites que participin i es realitzaran a la Carpa Verda el dissabte per la tarda a partir de les 19:00 h.

Cap truita podrà rebre més d’un premi. Tots els participants tindran un obsequi. Els premis s’entregaran el diumenge al matí durant a les 13:25 h, a la Sala de Ball del Casal.