Ajuntament de La Fatarella - Terra Alta - Terres de l'Ebre

Castellano | Catala | English

Festa del oli - La Fatarella

IniciTemes19a Festa de l'Oli 2017 9 i 10 de desembre» Jornades gastronòmiques

Jornades gastronòmiques

Durant tot el cap de setmana, als restaurants locals, degustació dels plats típics de la Fatarella. Us recomanem que reserveu taula amb antelació.
Preu dels menús gastronòmics: 25 euros.

Hostal-Restaurant Can Rius
Av. Misericòrdia, 73
Telèfon: 977413620

Entrants
Pa torrat amb oli “Rius d’Or”.
Olives negres i verdes arbequines de la casa.
Embotits del poble: botifarra de carn, llonganissa seca i catalana d’avellana.
1rs
Truita amb suc
Amanida amb fruits de la tardor amb oli d’oliva “Rius d’Or”.
Escudella catalana
2ns
Estofat de vedella amb castanyes
Bacallà al forn amb all i oli
Ternasco amb romaní al forn

Postres
Pa, vi i sucre
Coques del poble amb moscatell
Sorbet de mandarina

Vi blanc i negre Mas del Tió
Aigua i cafè

Restaurant, pensió i alberg la Casa Ecològica
Camí de la Mare de Déu del Carme, sn
Telèfon: 977413605

Entrants
Aperitiu de la casa amb oli DOP Terra Alta

1rs
Fals tàrtar de ganyims
Olla barrejada
Trinxat amb cansalada
Amanida de tardor

2ns
“Callos” a la catalana
Bacallà amb tomàquet
Cabrit a la milanesa
Secret ibèric a la brasa

Postres
Codonyat amb formatge
Mousse de iogurt casolà amb fruits secs
Catalanet
Mel i mató

Vi blanc i negre Vall Major (Cooperativa de Batea)
Aigua i cafès

(Entre tots els clients de les Jornades Gastronòmiques 2017 el Restaurant, pensió i alberg la Casa Ecològica, farà un sorteig d’un lot de productes típics de la Fatarella. El sorteig es farà públic i s’avisarà personalment al guanyador.