Ajuntament de La Fatarella - Terra Alta - Terres de l'Ebre

Castellano | Catala | English

Festa del oli - La Fatarella

IniciTemes19a Festa de l'Oli 2017 9 i 10 de desembre» Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Com cada any, i després de tot un any d’activitats culturals i lúdiques, el nostre poble i la seva gent es torna a preparar per a la Festa de l’Oli en la seva 19ena edició.

L’olivera és un dels nostres principals cultius, i els seus productes: l’oli, les olives de taula, patés o melmelades, seran els principals reclams per a donar a conèixer i degustar a tota aquella gent que durant estos dies ens visitarà.

La Festa de l’Oli que cada any organitzem, també pretén ser un gran expositor de tots aquells altres productes que ens són molt nostres, com els embotits o les coques elaborats de forma artesanal.

L’objectiu principal i bàsic no és altre que el de la promoció de tot l’ampli ventall de productes que tenim al nostre poble.

Però també volem ser un punt de referència del sector oleícola de les nostres Terres, donant cabuda a tots aquells productors i elaboradors que treballen en l’oliva i l’oli.

Dir-vos que aquesta Festa no seria possible sense la implicació de tots els comerços, entitats i associacions que any rere any es posen a treballar per a fer possible aquest gran esdeveniment.

Només em queda convidar-vos a totes i a tots a descobrir la 19ena Festa de l’Oli de la Fatarella, a participar de forma activa en tots els actes programats i, també, a degustar els nostres productes locals i l’oli nou. 
 
Francisco Blanch Batiste
Alcalde de la Fatarella