Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Diumenge 16 de juny, XII Dia dels Jubilats. A les 13:30 h, a la pista poliesportiva, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Fatarella convida tothom al dinar de celebració del XII Dia dels Jubilats. Després de dinar, sessió de ball. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de la Fatarella. Col·labora: Ajuntament de la Fatarella.

A les 19:00 h, a la Sala de Ball del Casal de la Vila, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Fatarella convida tothom a la Representació de l’obra teatral “De més verdes en maduren”, a càrrec del grup de teatre “la Barretina” de la Fatarella. Entrada gratuïta. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de la Fatarella. Col·labora: Ajuntament de la Fatarella.

SINOPSI: “De més verdes en maduren” es una obra d’Assumpta Gonzàlez, una autora molt coneguda dins el món del teatre amateur.

La història és la d’una casa d’hostes regentada per la senyoreta Lluïsa, una soltera que mai ha viscut la vida i sempre ha estat tancada entre les quatre parets de la casa, viu amb la seva neboda Mercè i amb una minyona: Roseta, mossa simpàtica i xafardera a més no poder.

Dins de la casa hi ha un hoste, el senyor Pepet, home gran i que és com si no hi fos. Tot s’enreda quan arriba un nou hoste, el senyor Pere, un recomanat. L’arribada d’aquest proporciona a la Mercè poder fer venir al seu nuvi, en Juli a la fonda però….