Obertura al públic de les Piscines Municipals de la Fatarella – Estiu 2021

HORARI D’OBERTURA AL PÚBLIC: De dilluns a diumenge, des del 24 de juny fins l’11 de setembre de 2021, de les 11:30 fins les 19:30 hores.

Els preus dels abonaments tenen un 50% de descompte, i s’expediran a l’Ajuntament a partir de l’11 de juny.

COM ADQUIRIR L’ABONAMENT

Adquirir l’abonament implicarà l’acceptació de les normes d’ús de la piscina.

Caldrà seguir en tot moment les indicacions senyalitzades i les del personal de la piscina.

L’aforament és limitat. Si s’arriba a l’aforament complet es limitarà el temps d’estada a un màxim de 2h, per ordre d’arribada.

Normativa general

Normes durant la Covid-19

L’Horari de la instal·lació serà el següent: De 11:30 a 19:30 hores.

No podran fer ús de les instal·lacions les persones que estiguis diagnosticades de Covid-19, que presentin símptomes o que estiguin en aïllament domiciliari. Davant la sospita de qualsevol símptoma de Covid-19, s’ha d’abandonar les instal·lacions.

Accediu a les instal·lacions tenint en compte l’aforament i respectant en tot moment la distància mínima de seguretat entre persones.

Netegeu-vos les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a les instal·lacions. S’ha de reforçar la higiene de mans mitjançant el rentat freqüent amb aigua i sabó i usant gels hidroalcohòlics.

Seguiu les senyalitzacions i respecteu les instruccions i els aforaments de cada espai.

Tots els objectes personals (tovallola, cremes, calçat d’ús exclusiu per a la piscina, motxilles, etc.) han de romandre dins la distància mínima de seguretat establerta, i s’ha d’evitar que la resta d’usuaris hi tinguin contacte.

La bossa personal per al material de rebuig s’ha de dipositar tancada al cubell de les escombraries, amb tapa i pedal.

Les persones de 6 anys o més han d’utilitzar mascaretes als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic quan no sigui possible mantenir la distància mínima de seguretat entre persones.

Els usuaris han de portar el seu propi material esportiu i auxiliar per al bany (xurros, flotadors, taules) i han d’evitar compartir-lo.