Servei d’orientació, inserció i intermediació laboral

Pàgina inicial/Serveis/Servei d’orientació, inserció i intermediació laboral
Servei d’orientació, inserció i intermediació laboral2020-06-15T14:34:14+02:00

PROJECTE EIXAM

El Consell Comarcal de la Terra Alta posa en marxa el Dispositiu d’orientació i inserció laboral EIXAM en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques: Terra Alta Més”, el qual està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

El dispositiu EIXAM és un servei integral adreçat a persones desocupades, en procés de millora de feina, joves que vulguin tornar a la Terra Alta, que fomenta la integració sociolaboral i ofereix informació, orientació, assessorament, formació i acompanyament personalitzat a les persones en recerca de feina.

La tècnica que farà el seguiment i acompanyament serà la Magda Aubà.

El dispositiu EIXAM prestarà els seus serveis, prèvia cita (Tel. 977 420 018), a les oficines municipals de l’Ajuntament de la Fatarella, el tercer divendres de cada mes d’11 a 14h.

SERVEI INTERMEDIACIÓ LABORAL

Mitjançant la prospectora empresarial del projecte “Treball a les 7 comarques: Terra Alta Més”, Sra. Assumpció Colom, es prestarà el servei d’intermediació laboral, que té com a objectiu la gestió de les ofertes de treball presentades per les empreses, les entitats i les persones que ofereixen ocupació, per proveir-les dels candidats usuaris/es del Dispositiu EIXAM.

CLUB DE FEINA

El Club de feina és un espai dotat d’ordinadors connectats a Internet que permet a les persones realitzar recerca de forma autònoma amb el suport d’una tècnica. En aquest espai es realitzaran actuacions grupals per a la adquisició de coneixements dels portals d’ocupació, recerca de cursos de formació, conèixer nous canals de recerca en xarxes socials i realitzar inscripcions a portals d’ocupació.

Go to Top