Clotxa
Pa de pagès en el que es buida la molla i s’omple amb arengada o sardina a la brasa, alls i tomàquets escalivats. També s’hi pot posar botifarra de ceba. Després es rega amb oli d’oliva verge extra i es tapa amb la molla de pa que s’havia tret. Actualment s’ha convertit amb el plat típic de l’esmorzar popular de la Festa de l’Oli.
Tortada
Espècie de pastis de tres pisos on a dalt de tot hi va una figura (normalment sant Blai). Durant les Festes Majors d’Hivern, en honor a sant Blai, tothom es convidat a fer tortada, i durant el vespre anterior a la festa, es porten totes a una sala municipal on el mossèn les passa a beneir. Al dia següent s’ofereixen al sant. Per la tarda se surt de nou de la sala municipal amb la tortada de sant Blai, que pesa uns 10 quilos, per anar a ballar la jota a la Plaça Major. Després de la diada és costum donar la meitat de la tortada a la balladora o ballador, i les respectives meitats són repartides entre tota la família.
Romesco
Fesols amb fetge i retalls de carn de porc amb una picada.
Truita amb suc
Truita de patata i ceba guisada amb una picada d’all i julivert, safrà, tomàquet i farina.