Festa de l’Oli

Pàgina inicial/Festa de l’Oli
Festa de l’Oli2024-01-09T12:58:31+01:00
Loading...

Presentació

La Festa de l’Oli va néixer l’any 1999. Va ser una primera edició d’àmbit local, però que va posar la primera pedra en la promoció agrícola i turística de la Fatarella. Poc a poc, any rere any, la Festa ha anat creixent fins a convertir-se en l’esdeveniment que ara tenim: una fira que s’ha posicionat com l’aparador i el punt de trobada a la Terra Alta de l’oli d’oliva verge extra, i en especial, de la varietat empeltre, característica de la nostra comarca i inclòs en la Denomiació d’Origen Protegida Terra Alta

La Festa de l’Oli, alhora, també promociona el turisme, la gastronomia, la gent, la pagesia, la cultura i la història del Poble de la Fatarella. Al voltant del producte estrella que és l’oli d’oliva verge extra, es promociona el poble, l’entorn i altres productes locals. Però, el gran atractiu de la Festa de l’Oli és la participació de les entitats locals, les empreses expositores i també persones a títol individual que aquell dia, desinteressadament, col·laboren en l’organització dels actes.

Esperem que ens pugueu visitar i gaudir, amb el suport d’expositors, entitats, col·laboradors i públic, de l’essència de la fira que tots coneixem.

XXIV edició de la Festa de l'Oli - 8 i 9 de desembre de 2023
Compte enrere:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Cartell de la XXIV edició:

Xarxes socials. Seguiu-nos!

Àlbum de fotografies

2023 - XXIV Festa de l'Oli

Notícies

Programes d’edicions anteriors

Cartells d’edicions anteriors

Go to Top