Ateses les últimes informacions del Departament de Salut i el PROCICAT sobre l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, el Consistori de la Fatarella es va reunir dissabte 25 de juliol a les 22 h. amb les entitats col·laboradores en l’organització de les activitats d’estiu, previstes del 31 de juliol fins al 5 d’agost.

L’Ajuntament i les entitats col·laboradores treballaven en una proposta alternativa a la Festa Major, amb esdeveniments en espais oberts i amb control d’aforament, garantint les mesures de seguretat i higiene. Finalment, amb els objectius de prioritzar la salut i minimitzar el risc de propagació del virus entre els veïns del poble, juntament amb els rebrots que estan apareixent a les Terres de l’Ebre, es va consensuar ajornar les activitats d’estiu que estaven previstes, fins l’any que ve.

Esperem la vostra comprensió i que compartiu aquesta decisió, davant de la situació excepcional que ens toca viure. Desitgem poder retrobar-nos l’any vinent, amb la seguretat i la il·lusió de sempre.

Rebeu una cordial salutació.

“Distància, mans, mascareta”