Veïns i veïnes de la Fatarella,

Ja portem 20 dies de confinament a causa de la pandèmia causada pel virus COVID-19. Són dies durs en què a més de no poder fer la nostra vida rutinària ens arriben contínuament notícies desagradables amb xifres molt altes de persones malaltes i que han perdut la vida.

Des de l’Ajuntament ens hem vist abocats a adoptar tota una sèrie de mesures recomanades des de diferents departaments dels governs autonòmic i estatal, per tal d’evitar el contagi del virus i també ens hem anat adaptant segons les circumstàncies prenent algunes mesures econòmiques que ens permetin alleugerir aquestes setmanes d’inactivitat.

L’Ajuntament de la Fatarella vol agrair a tots i cadascun dels veïns i veïnes el respecte a aquestes mesures, la vostra paciència, responsabilitat i comprensió. Si així ho fem contribuirem a que puguem tornar més aviat a reprendre les nostres vides amb normalitat.

Són moltes les persones i els col·lectius que estan treballant molt durament per a vèncer aquesta pandèmia, sobretot des del món sanitari. Sovint no els valorem prou.

No sabem quan s’acabarà tot això però entre tots mirem d’encoratjar-nos i continuar sent responsables. Està a les nostres mans intentar fer el camí més curt en aquest trajecte. Des de l’Ajuntament estem, com sempre, al servei de tots vosaltres.