SALUTACIÓ DE L’ALCALDE

Benvolguts fatarellencs i fatarellenques,

La Festa Major en Honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia torna, un any més, a marcar el calendari festiu al nostre poble.

Durant aquests darrers dos anys, la pandèmia per la COVID-19, ha estat el factor principal que ens ha marcat restriccions en el moment de programar els actes festius.

Malgrat tot i essent conscients que encara existeix el risc, enguany hem preparat un programa de festes carregat d’actes i activitats per a totes i tots. Tot gràcies, com sempre, a la implicació de les entitats i associacions del nostre poble les quals s’han involucrat enèrgicament en confeccionar unes Festes més atractives per a que siguin més participatives i donant cabuda a totes i a tots, mirant d’introduir canvis, però mantenint aquells actes que ens identifiquen com a poble: novena, completes, aurora, ball de la jota, corrida de rucs,…

L’ànima de tot continua sent la de fer unes festes ben lluïdes i despertar encara més l’interès, tant dels veïns i veïnes del poble, com dels visitants o dels fills de la Fatarella, que segurament estos dies ompliran de vida els nostres carrers.

Una vegada més: agraïment a totes les entitats, associacions, regidoria de Cultura i altres persones que heu ajudat a confeccionar aquest programa.

Només em queda convidar-vos a totes i a tots a que feu Festa, a que us impregneu amb els cinc sentits de la nostra Festa Major d’Estiu i a que participeu hi activament.

En nom meu i en nom de tota la corporació municipal un desitgem una molt bona Festa Major d’estiu 2022.

BONA FESTA MAJOR 2022!!!!

 

Francisco Blanch Batiste.

 

PROGRAMA COMPLET AMB ELS ACTES