El cap de setmana de portes obertes de la pagesia catalana ajuda a redescobrir l’origen dels productes que consumim cada dia amb una oferta de 700 activitats arreu del país que inclouen visites gratuïtes a les granges, la participació de restaurants i allotjaments i la programació d’activitats complementàries.

El ‘Benvinguts a Pagès’ suma més de 55.000 visites en les tres edicions anteriors en una experiència autèntica que permet experimentar la vida a pagès, tastar i accedir a una oferta de productes agroalimentaris de temporada i de proximitat excepcional i omplir el rebost.

Benvinguts a Pagès torna a Catalunya el cap de setmana de l’1 i 2 de juny.

La gran festa de la pagesia catalana celebra aquest 2019 la quarta edició i suma més de 55.000 visitants en les tres edicions anteriors. La iniciativa permet a un públic molt ampli experimentar la vida a pagès, redescobrir l’origen dels productes que es consumeixen cada dia i omplir el rebost. El cap de setmana de Benvinguts a Pagès gira al voltant de les visites gratuïtes a prop de 200 granges i explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres de Catalunya. L’experiència es complementa amb la participació de prop de 140 restaurants, que ofereixen el menú Benvinguts a Pagès amb productes de temporada i de proximitat, i les estades a més de 200 allotjaments rurals. Finalment, durant el primer cap de setmana de juny també es programen més d’un centenar d’activitats complementàries (fires gastronòmiques, visites guiades, col·loquis, concerts, passejades i exposicions, entre d’altres).

Que podeu fer a la Fatarella?

El cap de setmana de portes obertes de la pagesia desestacionalitza el turisme i potencia el redescobriment del territori en una experiència rodona. Si voleu planificar el cap de setmana a la Fatarella aquí teniu la relació de participants de Benvinguts a Pages a la Terra Alta:

INSTAL·LACIONS PER VISITAR

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES