PROJECTE EIXAM

El Consell Comarcal de la Terra Alta posa en marxa el Dipositiu d’orientació i inserció laboral EIXAM en el marc del Projecte “Treball a les 7 comarques: Terra Alta Més”, el qual està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
El dispositiu EIXAM és un servei integral adreçat a persones desocupades, en procés de millora de feina, joves que vulguin tornar a la Terra Alta, que fomenta la integració sociolaboral i ofereix informació, orientació, assessorament, formació i acompnayament personalitzat a les persones en recerca de feina.

La tècnica que farà el seguiment i acompanyament serà la Gemma Pifarré, de l’empresa Insercoop, SCCL.

El dipositiu EIXAM prestarà els seus serveis, prèvia cita (Tels. 675 848 076 o 977 420 165 / dispositiueixam@terralatames.cat), a les oficines municipals de l’Ajuntament de la Fatarella, tots els divendres de 8 a 13 h.

SERVEI INTERMEDIACIÓ LABORAL

Mitjançant la prospectora empresarial del projecte “Treball a les 7 comarques: Terra Alta Més”, Sra. Assumpció Colom, es pretarà el servei d’intermediació laboral, que té com a objectiu la gestió de les ofertes de treball presentades per les empreses, les entitats i les persones que ofereixen ocupació, per proveir-les dels candidats usuaris/es del Dipositiu EIXAM.

CLUB DE FEINA

El Club de feina és un espai dotat d’ordinadors connectats a Interent que permet a les persones realitzar recerca de forma autònoma amb el suport d’una tècnica. En aquest espai es realitzaran actuacions grupals per a la adquisició de coneixmeents dels portals d’ocupació, recerc ade cursos de formació, conèixer nous canals de recerca en xarxes socials i realitzar inscripcions a portals d’ocupació.