La VII edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha reconegut com a ens capdavanter en transformació digital a l’Ajuntament de la Fatarella. Aquest any l’Ajuntament de la Fatarella s’ha tornat a situar al Top 10 en la categoria entre 501 i 1.000 habitants.

L’acte ha comptat amb la participació del secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, el president de Localret, Jaume Oliveras, l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol i la directora de l’AOC, Àstrid Desset, que ha explicat en què consisteix l’Índex de Maduresa Digital, la metodologia que es fa servir per puntuar els ens. Per part de l’Ajuntament de la Fatarella ha recollit el distintiu el Regidor Gerard Delgado Rius.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert.