El Consell Comarcal de la Terra Alta precisa d’11 treballadors/es per cobrir les vacants del Programa Treball i Formació 2019 que es posarà en marxa el proper mes de desembre. Aquests contractes, de 6 i 12 mesos, són a temps complet i inclouen una formació de 90 hores (dins l’horari laboral) per millorar la futura ocupació de la comarca.

Aquests contractes van destinats als col•lectius següents:

  • Persones aturades i inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, preferentment més grans de 45 anys, en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació, subsidi ni ajuts.
  • Persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania, o bé que hagin sol•licitat aquesta prestació 6 mesos abans de la publicació de la Resolució d’aquest programa.
  • Dones més grans de 52 anys preferentment i demandants d’ocupació no ocupades com a mínim 12 mesos durant els 24 mesos anteriors a la corresponent oferta.

Les principals feines que es duran a terme són les relacionades amb el manteniment i neteja d’espais públics (paletes, manobres, lampistes, electricistes, personal de neteja, pintors, fusters, jardiners, pagesos, peons forestals, peons d’obra civil, etc.).
Les persones interessades tenen temps d’inscriure’s a l’Oficina de Treball de la Generalitat, de Móra d’Ebre, fins el dilluns dia 25 de novembre, inclòs.